CAREER START

Cui se adresează: studenți, absolvenți care sunt la începutul carierei

 

Acest program este special conceput nu doar pentru a te ajuta în identificarea viitorului tău job ci, în primul rând, pentru a-ți asigura un start robust în carieră. Am creat un proces complet în care folosim instrumente complexe din psihologie, coaching, strategie și marketing, în urma căruia tu vei obține un plan de carieră și vei ști care sunt următorii pași profesionali pe care să îi faci.

Întregul proces durează 8 săptămâni și este împărțit în 3 etape în care vom explora împreună interesele tale profesionale și opțiunile de carieră potrivite pentru tine. La final vei fi echipat(ă) cu o strategie clară și cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o carieră de succes.

 

Etapa 0 – Introductivă

 

 • Este o întâlnire de o jumătate de oră cu scopul de a ne cunoaște. Tu ne vei spune care sunt dorințele și așteptările tale iar noi îți vom prezenta procesul nostru în amănunt. Această etapă nu te angajează la nimic. Dacă vei decide să continuăm, vom stabili ulterior calendarul de acțiune.

 

Etapa 1 – Evaluarea intereselor de carieră / 2 săptămâni

 

 • În această primă etapă vei parcurge o serie de teste prin intermediul cărora vom evalua interesele tale profesionale. Această metodă de evaluare analizează interesele, valorile și personalitatea ta, fiind folosită de consilierii vocaționali de top din întreaga lume.
 • În prima săptămână vei avea o discuție cu Clara, psihologul nostru, și vei completa o serie de chestionare. Durată: aproximativ 90 minute, în funcție de timpul în care vei completa testele.
 • În cea de a doua săptămână Clara îți va prezenta raportul de evaluare pe care îl va realiza în urma analizării și interpretării chestionarelor completate și a discuției inițiale. Durată: 30 minute.
 • În urma acestei evaluări tu te vei cunoaște mai bine și vei începe să îți clarifici interesele profesionale identificând anumite direcții de carieră. În același timp, este baza pe care construim restul procesului.

 

Etapa 2 – Career Coaching / 3 săptămâni

 

 • Plecând de la rezultatele evaluării intereselor de carieră și de la direcțiile de dezvoltare identificate vei trece prin 3 sesiuni de coaching de carieră cu Nora, coach acreditat de International Coach Federation. Sesiunile vor avea loc câte una pe săptămână, fiecare având durata de o oră.
 • Aceste sesiuni au rolul de a aprofunda direcțiile de dezvoltare și de a le rafina pentru a le stabili pe cele mai potrivite pentru tine.
 • La finalul acestei etape vei avea clarificate opțiunile de carieră pe care să le urmezi.

 

Etapa 3 – Job Hunt Strategy / 3 săptămâni

 

 • În această etapă te vom echipa cu instrumentele necesare pentru a-ți urma opțiunile de carieră identificate în etapa anterioară. Vei învăța cum să-ți creezi un brand personal puternic și cum să te marketezi ca un profesionist pentru a accesa cele mai bune oportunități din piață.
 • Vei face 3 sesiuni de strategie cu Alex și Iulia, specialiștii noștri în Strategic Marketing și Personal Branding. Împreună cu ei vei analiza și clasifica opțiunile pe care le ai. Vei învăța cum să îți faci un CV și un Cover Letter care să-ți scoată în evidență calitățile și competențele. Te vom antrena să faci față celor mai incomode interviuri. Vei afla care sunt cele mai bune metode de networking și cum să găsești job-urile cele mai ofertante pentru cariera ta.  Sesiunile vor avea loc câte una pe săptămână, fiecare având durata de o oră.
 • La finalul acestei etape vei obține un plan concret de acțiune pentru traiectoria ta profesională, care sunt următorii pași pe care să îi parcurgi și toate instrumentele de care ai nevoie pentru a obține o carieră de succes.

 

Preț

 

 • Costul întregului proces de 8 săptămâni este de 390 euro care se pot plăti în 3 rate egale, câte una la începutul fiecărei etape. Pentru plata integrală efectuată la începutul primei etape, costul este redus la 350 euro.