EVALUAREA COMPETENȚELOR

Fiecare profesie necesită anumite competențe și un anumit nivel de dezvoltare al acestora. Chiar dacă ai anumite înclinații sau ești atras(ă) de unele meserii este posibil să nu ai anumite competențe sau să nu fie la nivelul cerut.

 

Evaluarea aceasta este concepută pentru a-ți determina competențele și gradul lor de dezvoltare, astfel încât să poți lua decizii cât mai informate în stabilirea următorilor pași pe care îi vei parcurge în carieră. Mai mult, te vom consilia în privința modalităților prin care să-ți dezvolți competențele care nu sunt suficient de dezvoltate.

 

În prima săptămână vei avea o discuție cu Clara, psihologul nostru, și vei completa o serie de chestionare. Durată: aproximativ 60 minute, în funcție de timpul în care vei completa testele.

 

În cea de a doua săptămână Clara îți va prezenta raportul de evaluare pe care îl va realiza în urma analizării și interpretării chestionarelor completate și a discuției inițiale. Durată: 60 minute.

 

În urma acestei evaluări vei ști ce competențe deții și la ce nivel se află acestea. De asemenea vei afla ce metode să abordezi pentru a le dezvolta pe acelea care nu se află la un nivel optim.

 

Prețul evaluării competențelor este de 70 euro.