EVALUAREA INTERESELOR DE CARIERĂ

Există unii norocoși care știu și au știut dintotdeauna ce carieră vor să aibă. Unii au o adevărată chemare pentru anumite meserii. După cum spuneam, sunt norocoși și sunt destul de puțini. Noi, restul, suntem nevoiți să căutăm, să testăm și să urmăm un drum întortocheat până să ne găsim traiectoria profesională dreaptă.

 

Uneori ești atras(ă) de anumite meserii sau ocupații dar parcă ceva nu sună bine sau îți pierzi interesul și te răzgândești destul de repede. De cele mai multe ori aceasta se întâmplă pentru că interesele tale nu sunt „pe aceeași lungime de undă” cu valorile tale și cu personalitatea ta. Această evaluare a fost concepută special pentru a lua în calcul cele trei componente (interesele, valorile și personalitatea ta) și te va face să te înțelegi mai bine pe tine și modul în care relaționezi cu anumite profesii. 

 

În prima săptămână vei avea o discuție cu Clara, psihologul nostru, și vei completa o serie de chestionare. Durată: aproximativ 90 minute, în funcție de timpul în care vei completa testele. 

 

În cea de a doua săptămână Clara îți va prezenta raportul de evaluare pe care îl va realiza în urma analizării și interpretării chestionarelor completate și a discuției inițiale. Durată: 30 minute. 

 

În urma acestei evaluări tu te vei cunoaște mai bine și vei începe să îți clarifici interesele profesionale identificând anumite direcții de carieră.

 

Prețul evaluării intereselor de carieră este de 90 euro.