Alegerea facultății este prima decizie importantă din viața ta. O decizie care va avea impact nu doar asupra ta ci și a familiei și prietenilor. Însă, în primul și primul rând, va avea o influență majoră asupra viitorului tău. Există un număr foarte mare de opțiuni și o mulțime de factori care trebuie luați în calcul: cariera pe care vrei să o urmezi, opinia părinților, ce au ales prietenii, în țară sau în străinătate, cât de bună e facultatea, distanța față de familie, unde merge iubitul sau iubita și, nu în ultimul rând, aspectul financiar. Dar cel mai important dintre acești factori este primul – cariera.

Dilema care te macină de ceva vreme: ce vrei să te faci? Dacă nu ai un răspuns concret la aceasta, nu te panica. Majoritatea tinerilor nu îl au și este firesc să fie așa.

VEZI MAI MULT

Acest program este special conceput nu doar pentru a te ajuta în identificarea viitorului tău job ci, în primul rând, pentru a-ți asigura un start robust în carieră. Am creat un proces complet în care folosim instrumente complexe din psihologie, coaching, strategie și marketing, în urma căruia tu vei obține un plan de carieră și vei ști care sunt următorii pași profesionali pe care să îi faci. Întregul proces durează 8 săptămâni și este împărțit în 3 etape în care vom explora împreună interesele tale profesionale și opțiunile de carieră potrivite pentru tine. La final vei fi echipat(ă) cu o strategie clară și cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a avea o carieră de succes.

VEZI MAI MULT

Mulți dintre noi avem traiectorii profesionale datorate unor factori asupra cărora nu avem prea mult control și cărora nu le acordăm suficientă atenție. Am fost seduși de statusul social pe care ni-l conferă un job sau de titulatura sa. Am urmat cariere pentru că am fost împinși către acestea de familie sau prieteni dar care nu ni se potrivesc. Progresăm lent sau stagnăm într-o carieră în care nici nu ne dăm seama exact cum am ajuns, din întâmplare sau pentru că nu am găsit altceva mai bun, dar nu știm ce să facem pentru a ieși din cercul vicios în care ne aflăm.

Dacă simți că faci parte dintre una din categoriile de mai sus nu este cazul să te panichezi, conștientizarea situației în care te afli este primul și cel mai important pas, pe care l-ai făcut deja. Noi suntem aici pentru a te sprijini să-i parcurgi pe următorii.

VEZI MAI MULT

Coachingul de carieră este un proces prin care îți vei valorifica la maxim potențialul pentru a-ți atinge scopul profesional propus. Te ajutăm să îți stabilești obiective realiste, să descoperi soluții la provocările pe care le ai, să dezvolți planuri de acțiune, să-ți găsești motivația și să fii încrezător(oare) în tine. Îți vei controla deplin cariera și o vei schimba din ceea ce este astăzi în ceea ce ai visat întotdeauna să fie.

Nora este coach acredidat ICF – International Coach Federation. Ce înseamnă asta? Nu doar că este coach „pe bune”, ci că este acreditată de cea mai importantă organizație de coaching din lume ale cărei rigori de certificare sunt unanim recunoscute. Experiența de coach vine în completarea carierei sale de peste 30 de ani, din care ultimii 20 la nivel de top management în industriile de media și advertising.

VEZI MAI MULT

Există unii norocoși care știu și au știut dintotdeauna ce carieră vor să aibă. După cum spuneam, sunt norocoși și sunt destul de puțini. Noi, restul, suntem nevoiți să căutăm, să testăm și să urmăm un drum întortocheat până să ne găsim traiectoria profesională dreaptă. Uneori ești atras(ă) de anumite meserii sau ocupații dar parcă ceva nu sună bine sau îți pierzi interesul și te răzgândești destul de repede. De cele mai multe ori aceasta se întâmplă pentru că interesele tale nu sunt „pe aceeași lungime de undă” cu valorile tale și cu personalitatea ta. Această evaluare a fost concepută special pentru a lua în calcul cele trei componente (interesele, valorile și personalitatea ta) și te va face să te înțelegi mai bine pe tine și modul în care relaționezi cu anumite profesii.

VEZI MAI MULT

Fiecare profesie necesită anumite competențe și un anumit nivel de dezvoltare al acestora. Chiar dacă ai anumite înclinații sau ești atras(ă) de unele meserii este posibil să nu ai anumite competențe sau să nu fie la nivelul cerut. Evaluarea aceasta este concepută pentru a-ți determina competențele și gradul lor de dezvoltare, astfel încât să poți lua decizii cât mai informate în stabilirea următorilor pași pe care îi vei parcurge în carieră. Mai mult, te vom consilia în privința modalităților prin care să-ți dezvolți competențele care nu sunt suficient de dezvoltate.

VEZI MAI MULT