CAREER ALLIES

Cui se adresează: părinților

 

Pentru tineri, cele mai importante persoane care le sunt alături în drumul către o carieră de succes sunteți voi, părinții. Știm că meseria de părinte este cea mai frumoasă din lume, dar și cea mai dificilă. Voi le modelați copiilor voștri comportamentul, voi îi învățați să gândească, voi îi încurajați să fie curioși, să exploreze și să experimenteze, voi îi ajutați să navigheze prin viață, voi îi protejați și voi le sunteți cele mai prețioase modele. Voi, părinții, sunteți cei mai valoroși aliați ai copiilor voștri în descoperirea carierei lor, iar uneori această misiune poate fi copleșitoare.

 

Și pentru că fiecare aliat are nevoie la rândul său de sprijin, am dezvoltat un proces care să vă ajute, devenind aliații voștri. Aliații aliaților. Programul pe care l-am creat vine în completarea celui de Career Discovery pe care îl avem pentru copilul vostru și îl va ajuta să își continue drumul simțind că vă are alături.

 

Timp de patru sesiuni veți răspunde împreună cu Nora la cele trei întrebări esențiale pe care și le pune fiecare părinte, atunci când vine vorba despre cariera copilului său.

  1. Care este rolul meu în alegerea carierei?
  2. Cum pot sprijini procesul de decizie al copilului?
  3. Cum comunic cu copilul meu despre carieră?

 

La finalul acestui proces veți ști să vă susțineți și mai bine copilul în călătoria sa în carieră. Veți putea să aveți cu adevărat conversații despre carieră cu acesta. Veți cunoaște și veți înțelege în profunzime principiile dezvoltării de carieră. Veți învăța cum să accesați resurse de carieră care să fie utile copilului vostru. Veți conștientiza rolul foarte influent pe care îl aveți asupra carierei copilului vostru. Veți deveni cu adevărat aliații acestuia în drumul către o carieră de succes!

 

Preț

Costul procesului care durează o lună este de 400 euro dacă participă un singur părinte sau 600 euro dacă participă ambii părinți.