În mod ideal, cariera este o cursă de Formula 1 pe care o parcurgi în viteză maximă către podium. În realitate este mai degrabă un raliu pe teren accidentat, plin de curbe strânse, pante abrupte și coborâri periculoase. Indiferent de cât de bun pilot ești, fără o echipă profesionistă și un copilot competent, cursa poate deveni un coșmar. Noi suntem echipa care te va pregăti și va fi alături de tine pentru ca tu să pui mâna pe trofeu – o carieră de succes!

 

Suntem o companie de career design care te ajută să-ți controlezi traiectoria profesională și să iei cele mai bune decizii în carieră. Am dezvoltat un proces complet și complex care utilizează tehnici și metode din trei domenii conexe: psihologie, coaching și marketing. Programele noastre sunt individuale și personalizate în funcție de nevoile tale pentru a te susține în atingerea obiectivelor. Echipa noastră are peste 70 de ani de experiență cumulată și este formată din specialiști de top în psihologie, management, coaching, marketing și advertising.

Clara Turturescu

PSIHOLOG CLINICIAN

 

este membru al Colegiului Psihologilor din România, absolventă a Universității București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie. Are un masterat în psihologie organizațională. A absolvit cursuri de profiling și analiză comportamentală. De asemenea este licențiată și în Istoria Artei. Prin intermediul companiei sale, Human Behavior Research, a adus și aplicat pentru prima dată în România metoda inovativă de analiză a emoțiilor și microexpresiilor faciale – FaceReader.

 

A efectuat mii de evaluări psihologice: interviuri clinice, anamneză, chestionare de personalitate, inteligență, atenție, creativitate și teste proiective. A realizat rapoarte de evaluare psihologică bazate pe metoda profiling, consiliere psihologică, psihodiagnostic si evaluări clinice, consiliere si orientare / reorientare vocațională, evaluări psihologice și consilierea angajaților. La Future Minds Clara își utilizează experiența profesională pentru a coordona evaluările ce stau la baza procesului nostru de career design.

Nora Marcovici

COACH

 

este unul dintre managerii de top din industria de media și advertising. Este Associate Certified Coach acreditat de International Coach Federation. A fost President of the Board & CEO al BBDO Group, primul grup de comunicare din România. Din poziția de Managing Director al Pro7.Sat1 Romanian Radio Group a condus cel mai mare grup de radio din România: KissFM, MagicFM, RockFM și OneFM. A coordonat departamentele de Marketing și Vânzări ale Prima TV. Înainte de cariera impresionantă în media și advertising a fost inginer geolog în mine de uraniu, fiind absolventă a Facultății de Geologie a Universității București.

 

A lansat pe piață KissFM, radioul Numărul 1 din România și a condus companii cu sute de angajați. Este un manager pur-sânge care a lansat și a coordonat carierele de succes a nenumărați tineri. În calitate de Coach certificat ICF, Nora va fi alături de tine și te va ajuta să descoperi cele mai bune opțiuni pentru o carieră de succes.

Iulia Serafim, MBA

Communication and Personal Branding Consultant

 

este specialist în personal branding și comunicare. A absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București cu specializarea în Studii Politice. Deține un masterat în comunicare politică la Central European University din Budapesta. Are un Full Time MBA la Cranfield School of Management, UK, cu specializare în OBPPD (Organizational Behaviour and Personal and Professional Development).

 

Are o carieră de peste 13 ani în comunicare și personal branding. A fost Communication Consultant la Graffiti PR, una dintre cele mai puternice agenții de PR din România. A coordonat departamentele de comunicare ale Prima TV și Adevărul Holding. Iulia te va ajuta să-ți construiești un brand personal puternic cu care să accesezi o plajă cât mai largă de oportunități și care să-ți accelereze cariera la maxim.

Alexandru Radu, MBA

Strategic Marketer

 

este Marketing and Strategy Consultant cu peste 18 ani de experiență. A urmat cursurile Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Are un Full Time MBA la Cranfield School of Management, UK, cu specializare în Strategic Marketing.

 

Din poziția de Managing Director al Upgrader a condus una dintre cele mai inovative agenții de Trade Marketing din România. A fost Group Synergy Director al BBDO Group și Marketing Director al Pro7.Sat1 Romanian Radio Group. Alex te va învăța cum să abordezi strategic drumul tău în carieră și te va coordona în alcătuirea unui plan cu ajutorul căruia să te marketezi în mod profesionist.