CAREEER COACHING

Coachingul de carieră este un proces prin care îți vei valorifica la maxim potențialul pentru a-ți atinge scopul profesional propus. Te ajutăm să îți stabilești obiective realiste, să descoperi soluții la provocările pe care le ai, să dezvolți planuri de acțiune, să-ți găsești motivația și să fii încrezător(oare) în tine. Îți vei controla deplin cariera și o vei schimba din ceea ce este astăzi în ceea ce ai visat întotdeauna să fie.

 

Nora este coach acredidat ICF – International Coach Federation. Ce înseamnă asta? Nu doar că este coach „pe bune”, ci că este acreditată de cea mai importantă organizație de coaching din lume ale cărei rigori de certificare sunt unanim recunoscute. Experiența de coach vine în completarea carierei sale de peste 30 de ani din care ultimii 20 la nivel de top management în industriile de media și advertising. 

 

Fiecare dintre noi este diferit iar coaching-ul este un proces care se desfășoară unu-la-unu între tine și Nora. De aceea durata procesului și structura acestuia este personalizată pentru fiecare, în funcție de obiectivele sale. În medie, procesul durează 8-10 sesiuni de o oră, desfășurate câte una pe săptămână.

Prețul unei sesiuni diferă de mai mulți factori: obiectivele tale, nivelul de experiență pe care îl ai, durata estimată a procesului. Prima sesiune este de jumătate de oră și este gratuită, la finalul ei urmând să stabilești împreună cu Nora programul tău personalizat și costul acestuia.

CONTACT